Allt om badrumsrenovering

Ett rum som många vill renovera är badrummet. När man renoverar badrummet gäller det inte bara att tänka på inredning som toalett och dusch, utan man bör även lägga fokus på förvaring, speglar och belysning.

 

Nu är Sveriges fulaste badrum till salu, skriver allahanda.se. För två år sedan tilldelades Jessica Almqvist och Mikael Berglunds badrum titeln ”Sveriges fulaste badrum” och i och med vinsten fick paret ny badrumsinredning för 45 000 kronor. Därför har de nu bestämt sig för att sälja sin gamla inredning som bland annat består av ett orangebrunt handfat och badkar. Den som bjuder högst får hem det retroinspirerade badrummet och paret tror att någon där ute som gillar retrostilen kommer att kunna uppskatta den annorlunda badrumsinredningen.

Förvaring och speglar

Går man i tankarna på att renovera sitt badrum, kan man alltså köpa den här spännande inredningen. Men förutom toalett, handfat och dusch eller badkar, behövs en mängd andra saker till badrummet. Bland annat kan det vara bra att ha lådor som ger en bra förvarning. Man vill ju trots allt ha någonstans att förvara smink, krämer, hårvårdsprodukter och annat. Även en eller flera speglar är obligatoriskt att ha i badrummet.

Glöm inte ljuset

Ytterligare något som man måste tänka på när man inreder badrummet är att belysningen är viktig. Man kan exempelvis surfa ut på nätet och hitta lampor från Lampgallerian att pryda sitt badrum med. Hos Lampgallerian kan man nämligen hitta alla möjliga typer av belysning och man lär definitivt hitta något som passar ens badrum. Den som köper badrumsbelysning bör även investera i en dimmer. Då kan man använda en och samma ljuspunkt för olika behov. När man städar kan man använda ett kraftigare ljus för att se smutsen och sedan kan man ställa in ett svagare ljus när man tar ett avslappnande bad. Läs mer.