Magasinera möbler du inte vill slänga

Att flytta kan innebära att utöka sin bostadsyta så nya möbler köps in. Senare i livet kanske det blir motsatt läge, den rymliga villan måste säljas och du behöver flytta till en mindre lägenhet. Det kan bli riktigt svåra beslut om vilka möbler som ska följa med till den nya bostaden och vilka som inte får plats.

Kanske behövs lite inspiration från proffsen för som inredaren Monica Karlstein säger så är:

 2021 året då vi slänger behovet att följa trender i papperskorgen för ett tag och inreder lite mer som vi själva vill och tycker om.

Välj ut dina favoriter oavsett stil och planera utifrån dem. Välj och välj bort. Det du inte vill ta med kan du magasinera för framtida behov eller tills du kommit på hur de kan anpassas till den nya bostaden.

Förbered flytten

Innan du ska flytta gäller det att gå igenom hur du vill göra med din inredning? Kanske furuskåpet är för högt eller den gamla sköna fåtöljen inte riktigt passar in. Om du inte vill sälja eller kassera är magasinering av möbler det bästa alternativet. Det finns också en del annat att tänka på inför flytten.

Trygg flytt och förvaring

Vill du ha en trygg flytt inklusive magasinering av det du inte riktigt behöver på ett tag är det smart att låta ett och samma företag sköta om båda delarna. Ett företag som är proffs vet också hur man flyttar stora tunga möbler och hur de bäst förvaras tills du behöver dem nästa gång.