Så ska du inreda ditt hem 2021

Det är många olika inredningstrender som florerar 2021. Natur och trä tillsammans med minimalism är några stora trender som kommer att prägla inredningsåret. Låt dig inspireras av trenderna och inred sedan efter din personlighet.

Medelhavsinfluenser, 70-tal, minimalistiskt och avskalat, naturen och trä är några inredningstrender som präglar 2021. En annan trend i år är att plocka fram mer personliga inslag i inredningen tillsammans med möbler och detaljer som sticker ut. Det handlar om att inreda mer sparsamt och verkligen välja ut möblerna och inredningsdetaljer som tillför något extra. Tänk minimalism och avskalat där statement pieces sticker ut och tar plats. Inreder du mer avskalat kan du bryta av det med något som ger en mjukare känsla, till exempel runda former. Är du ute efter inredning som har det lilla extra ska du kolla vad reformasthlm.se erbjuder. Där hittar du hållbara möbler och inredning där det är en blandning mellan gammalt och nytt. De säljer sina egna möbler men också andra kända varumärken.

Träinslag är trendiga

Modern,Kitchen,Interior,With,White,Brick,Walls,,Wooden,Countertops,WithTrä är i särklass den största materialtrenden du ser i år. När det kommer till trä kan du inreda med vad som helst i trä. Det kan vara allt från möbler till små inredningsdetaljer. Det kan också vara av alla möjliga träslag men ljusa träslag är lite mer populärt. Furu och teak är till exempel trämöbler som många dras till.

Naturen gör intåg i hemmet

Naturen kommer in i inredningen ordentligt i år. Det kan ha mycket att göra med den pågående pandemin att naturen blivit populär. Inredningen får gärna innehålla jordnära färger för att ge ett behagligt intryck. Du kan tänka att du ska ta in naturen i ditt hem och att inredningen ska ge en känsla av att vara ute.

Influenser som präglar 2021

Influenser som präglar inredningen 2021 är bland annat 70-talet med några av följande måsten:

Medelhavstrenden är något du kan ta in lite varsomhelst i inredningen i form av gula toner, målad keramik eller organiska former. Även teddymaterial är stort i år. Du kan med fördel ha en fåtölj i sådant material. Även linjekonst är något som trendar.