Trendigt med förvaring

Varje hem behöver bra förvaring för att vara harmoniskt och för att man ska kunna få plats att bo i det. I år är det populärast med förvaring i näverkorgar men självklart fungerar all annan förvaring. Helst ska den dock vara både snygg och smart.

 

I Expressen kan man läsa om att en utav de allra mest trendiga inredningsprylarna i höst är näverkorgar. Ska man skaffa en het inredningsdetalj i höst rekommenderar trendexperterna alltså en sådan här korg. De flätade korgarna kommer i mängder av olika storlekar och utformningar och de kan användas framförallt som förvaring. Förvarar man sina prylar i en korg får rummet snabbt mer värme och en mer naturlik känsla.

Snygg och smart förvaring

Att just en inredningspryl för förvaring är trendig, visar på att förvaringen är viktig i vår inredning just nu och har man bra förvaring i ett rum, blir helhetsintrycket så mycket bättre. Förvaringen kan också hjälpa till att underlätta vardagen och i Metro kan man läsa om hur förvaringen blir både snygg och smart. Exempelvis kan man investera i vackra hyllor i varje rum, som verkligen fungerar både som förvaring och som en snygg inredningsdetalj. Ett annat tips är att köpa någon typ av ställning eller hängare där man verkligen kan visa upp sina bästa kläder på ett bra sätt.

Gör förvaringen

När det kommer till att hitta ställen där man kan förvara sina prylar, ger ltz.se de bästa tipsen. Vad gäller sovrumsförvaringen är det alltid smart att förvara saker under sängen. Här finns oftast en väldigt stor yta som man kan utnyttja. Har man inte en säng med inbyggd förvaring är det bäst att investera i låder med hjul som det är lätt att komma åt. Något annat i hemmet som man kan utnyttja till förvaring är dörrarna. Har man en klädkammare med dörr så kan man hänga olika fickor på den och ha skor däri. I köket kan man använda dörren till förvaring och torrvaror eller städprodukter. Även bakom spegeln kan man förvara en hel del saker, som exempelvis hårprylarna eller datorväskan.